TATOEAGE VERWIJDEREN

Bij Supreme Laser Clinic wordt u behandeld met de nieuwste en meest effectieve laser, de PiQo4 van Lumenis.

Waar traditionele lasers deze lichtpulsen afvuren met een snelheid van een nanoseconde, produceert de pico laser ook lichtpulsen van slechts een picoseconde.

Spijt van een oude of slecht gezette tatoeage of permanente make-up? Angela, onze ervaren hbo-afgestudeerde huidtherapeut helpt u graag om uw tatoeage of PMU te verwijderen. 

Wij beschikken over de nieuwste en meest effectieve laser, de PiQo4 laser van Lumenis. Dit is op het moment een van de beste lasers om tatoeages te verwijderen. Waar traditionele lasers deze lichtpulsen afvuren met een snelheid van een nanoseconde, produceert de pico laser ook lichtpulsen van slechts een picoseconde. De korte puls van de picolaser is zo krachtig dat de inktpigmenten worden vergruist in veel kleinere deeltjes. De vergruisde pigmentdeeltjes worden hierdoor veel makkelijker en sneller door jouw lichaam afgevoerd.

De nano pulsen zorgen voor het verkleinen van de grote inktpartikels en de pico pulsen zorgen voor het verpulveren van de kleinere inktpartikels. Deze combinatie zorgt voor de beste resultaten in een zo min mogelijk aantal behandelingen.

  • Nieuwste en meest effectieve laser
  • Verwijderd alle kleuren 
  • Ook geschikt om permanente make-up te verwijderen
  • Geen littekens
  • Snelle behandeltijd
  • Gemiddeld 5 tot 12 behandelingen

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 10:30 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij