Bij Supreme Laser Clinic wordt u behandeld met de LightSheer DESIRE diode laser, om zo van uw ongewenste haargroei af te komen.
Deze medische laser is effectief en wordt ingezet voor alle huidtypes

Hoe werkt het ontharen d.m.v. laser?

De laser geeft een puls af die slechts een fractie van een seconde duurt. Dit laserlicht wordt in het pigment van de haren omgezet in warmte en naar het haarzakje geleid. Hierdoor wordt het haarzakje definitief vernietigd. Er kan dus geen nieuwe haar meer groeien! Deze laserontharingsmethode is veilig en kan worden gebruikt voor alle huidtypen, van hele lichte tot hele donkere (huidtype I tot huidtype VI).

Laserontharing kan een oplossing bieden voor mannen en vrouwen die verlost willen zijn van dagelijkse, vervelende ontharingsrituelen. Er zijn immers leukere bezigheden dan wederkerende scheerbeurten.

Is een laserbehandeling veilig?

Onze laser is goedgekeurd door de US FDA, dit is de hoogste Amerikaanse testautoriteit van  medische apparatuur. De laser zendt op een zuivere golflengte van 805nm uit en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers moeten afhaken.

De LightSheer DESIRE laser biedt maximaal behandelcomfort en optimale resultaten op lange termijn.

Vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk

Supreme Laser Clinic is aangesloten bij de ABNOS en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. 

Werkwijze 

 

Stap 1: Het intake gesprek

Het intakegesprek is een oriënterend gesprek waarbij uw vragen centraal staan. Er zal een analyse worden uitgevoerd. Vervolgens wordt er besproken welke behandelmogelijkheden er voor u zijn, waarna samen met u een behandelplan wordt opgesteld. Geeft u toestemming om tot behandeling over te gaan, dan worden er vervolgafspraken gemaakt. 

Stap 2: Voorbereiding op de eerste behandeling

Epileren/harsen

Vanaf zes weken voorafgaand van de behandeling de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, epilady of door middel van epileren. U verwijdert dan de haren die juist de warmte moeten geleiden waardoor een effectieve behandeling niet mogelijk is. 

 Tussentijds ontharen

De haren mogen uitsluitend kort geschoren worden of afgeknipt. Dit mag zo vaak als u wilt. BELANGRIJK: Het te behandelen gebied dient de dag van de behandeling geschoren en schoon te zijn. Scheer het te behandelen gebied 24 uur van te voren.

Zon/zonnebank

Een gebruinde huid bevat veel pigment. De energie van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment van haar maar ook door het pigment van de huid wanneer deze gekleurd is door de zon of zonnebank. Dit kan pigmentverschuivingen tot gevolg hebben. Tevens werken laserontharing behandelingen effectiever bij een bleke huid aangezien het contrast verschil tussen het pigment van de haar en de huid dan groter is.

Stap 3: De behandeling

We tekenen het ‘gebied’ dat we gaan behandelen af met een wit potlood. Vervolgens start de behandeling. Ter indicatie heeft men gemiddeld 5 tot 7 behandelingen nodig om tot een maximaal resultaat te komen. Dit is aanzienlijk minder dan bij andere klinieken.

Stap 4: Na de behandeling
Stap 4: Na de behandeling

Na de laserbehandeling kan er roodheid en zwelling ontstaan rondom de haarfollikel. Dit verdwijnt vanzelf. Wel is het belangrijk dat u de volgende adviezen opvolgt:

De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig.

Na de behandeling niet zwemmen, geen gebruik maken van Whirlpool en/of sauna. U mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet tot rust komen.

 Zijn de oksels behandeld, gebruik dan de eerste dagen geen deodorant. 

Nooit krabben of wrijven op het behandelde gebied, ook de dagen volgend op de behandeling niet hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen

Na de behandeling kunt u meteen weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Na ongeveer twee weken wordt het resultaat zichtbaar: de eerste haartjes vallen uit. Na iedere behandeling ziet u hoe uw ongewenste haargroei verder uitdunt, tot dat er na de laatste behandeling haast niets meer van over is.

Veelgestelde vragen laserontharen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Het aantal laserbehandelingen is sterk afhankelijk van huid- en haarkleur, ook de haardikte en het aantal haren per behandelgebied spelen hierbij een rol.  Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om tot een maximaal resultaat te komen.

Kunnen alle huidtypen behandeld worden?
In onze kliniek werken wij met de LightSheer DESIRE (diode) laser en deze  laser is geschikt voor het ontharen van alle huidtypes.

Is laserontharing voor elk haartype?
Donkere, gepigmenteerde haren kunnen effectief worden behandeld door middel van laser. De haarkleuren blond, wit, grijs zijn niet te behandelen, omdat deze haren te weinig pigment bevatten.

 

✨Resultaten laserontharen verwijderen 
Op de foto zie je het resultaat na 6 laser ontharingsbehandelingen bij de oksels

Afspraak maken intakegesprek

Voordat we gaan starten met de eerste behandeling, krijgt u altijd een intakegesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij u goed informeren over de behandeling, wat u kunt verwachten en heeft u de ruimte om vragen te stellen over de behandeling. 

Maak hieronder een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek de mogelijkheden

ADRES

Helfrichstraat 48
7311 JB, Apeldoorn

TELEFOONNUMMER

055 - 750 7920

E-MAIL

info@supremelaserclinic.nl

OPENINGSTIJDEN

Wij werken op afspraak

 

Maandag 12:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 21:00
Donderdag: 10:30 – 20:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00

Wij zijn aangesloten bij