fbpx

Laser ontharen

Bij Supreme Laser Clinic wordt u behandeld met de LightSheer DESIRE diode laser, om zo van uw ongewenste haargroei af te komen.
Deze medische laser is effectief en wordt ingezet voor alle huidtypes

Informatie

Hoe werkt het ontharen d.m.v. laser?

De laser geeft een puls af die slechts een fractie van een seconde duurt. Dit laserlicht wordt in het pigment van de haren omgezet in warmte en naar het haarzakje geleid. Hierdoor wordt het haarzakje definitief vernietigd. Er kan dus geen nieuwe haar meer groeien! Deze laserontharingsmethode is veilig en kan worden gebruikt voor alle huidtypen, van hele lichte tot hele donkere (huidtype I tot huidtype VI).

Laserontharing kan een oplossing bieden voor mannen en vrouwen die verlost willen zijn van dagelijkse, vervelende ontharingsrituelen. Er zijn immers leukere bezigheden dan wederkerende scheerbeurten.

Is een laserbehandeling veilig?

Onze laser is goedgekeurd door de US FDA, dit is de hoogste Amerikaanse testautoriteit van medische apparatuur. De laser zendt op een zuivere golflengte van 805nm uit en kan door zijn hoge vermogen ook dieper gelegen haarwortels bereiken. Hierdoor kan ook worden onthaard op plaatsen waar flitslampen en andere lasers moeten afhaken.

De LightSheer DESIRE laser biedt maximaal behandelcomfort en optimale resultaten op lange termijn.

Vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk

Supreme Laser Clinic is aangesloten bij de ABNOS en de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor een gratis intakegesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek de mogelijkheden.

Voordat we gaan starten met de eerste behandeling, krijgt u altijd een intakegesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij u goed informeren over de behandeling, wat u kunt verwachten en heeft u de ruimte om vragen te stellen over de behandeling.

Menu