fbpx

Microneedling

de TKN Dermapen penetreert de huid en creëert kleine diepe ingangen in de huid die de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam stimuleren

Informatie

De TKNDermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen.

Hoe gaat een TKN dermapen behandeling in zijn werk?

Op de dermapen zit een disposable en steriel cartridge, die bestaat uit 11 miniscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een mesoserum. Dit is een cocktail van vitamines, afgestemd op jouw huid.

De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor een gratis intakegesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek de mogelijkheden.

Voordat we gaan starten met de eerste behandeling, krijgt u altijd een intakegesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij u goed informeren over de behandeling, wat u kunt verwachten en heeft u de ruimte om vragen te stellen over de behandeling.

Menu