fbpx

Informatie

Wat is een chemische peeling?

Chemische peelings worden beschouwd als een van de meest effectieve technieken om bepaalde esthetische problemen op te lossen en om een gezonde en stralende huid te bereiken. Een succesvolle chemische peeling kan je in een korte tijd een jongere en gezondere huid geven.

 

Voor wie is een chemische peeling geschikt?

In het intakegesprek zullen wij beoordelen of u in aanmerking komt voor een chemische peeling.  De behandeling is o.a. geschikt voor de volgende huidindicaties:

  • Acne
  • Acnelittekens
  • Fijne lijntjes
  • Een grauwe huid
  • Grove poriën
  • Pigmentvlekken
De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt de peeling op de huid aangebracht en blijft deze enkele minuten op de huid zitten. Na de inwerktijd wordt depeeling geneutraliseerd zodat het peeling proces stopt. Optioneel kan retinol of een PeelBooster worden  aangebracht om het effect van de peeling te versnellen. De behandelaar sluit de behandeling af met nabehandelingscrème en zonnebrandcrème.

Hoe reageert de huid op de behandeling?

Na de peeling ontstaat er een rode kleur. Afhankelijk van de soort peeling trekt dit binnen enkele uren weg. De juiste verzorging van de huid na een peeling helpt eventuele gevoeligheid of zichtbare bijwerkingen van de peeling te minimaliseren.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor een gratis intakegesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek de mogelijkheden.

Voordat we gaan starten met de eerste behandeling, krijgt u altijd een intakegesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij u goed informeren over de behandeling, wat u kunt verwachten en heeft u de ruimte om vragen te stellen over de behandeling.

Menu