fbpx

Informatie

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem waar vroeg of laat iedereen wel eens in aanraking komt. Vaak zijn het jongeren in de pubertijd, maar kan ook voorkomen bij hormonale schommelingen.
Er bestaan veel verschillende vormen van acne. Je kunt acne ontwikkelen op verschillende plekken in het gezicht, maar ook elders op je lichaam. Acne kan ontstaan door verschillende oorzaken, waaronder verstopping van de talgklier, hormonale disbalans of door voedingsmiddelen. Onbehandelde acne kan ook littekens veroorzaken.

 

Hoe word acne behandeld?
Acne kan op meerdere manieren verbeterd en verholpen worden. Doormiddel van behandelingen, product gebruik en voedingsadviezen. Tijdens het intakegesprek besluiten wij in overleg welke behandeling voor jou geschikt is. Onze behandelaren geven je een advies op maat.

Acne behandelen met chemische peeling

Onze huid bevat veel talgklieren die er voor zorgen dat de huid soepel blijft. Als deze talgklieren verstapt raken ontstaat er een pukkel. Met een peeling zorg je ervoor dat de huid schoon en dun blijft, zodat de talgklier niet verstapt kan raken. Een peeling kan ook goed worden ingezet als je tijdelijk een onrustige huid heb of als opfrissing van de huid.

Acne behandelen met thuisproducten
Onze behandelaren kijken ook naar wat de huid nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Hierin zijn thuisproducten erg van belang om de huid zo gezond mogelijk te houden. Ook ondersteun je met de thuisproducten de behandelingen die worden uitgevoerd in de clinic. Onze behandelaren geven tijdens het intakegesprek een advies op maat.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Afspraak maken voor een gratis intakegesprek

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en ontdek de mogelijkheden.

Voordat we gaan starten met de eerste behandeling, krijgt u altijd een intakegesprek. Tijdens dit intake gesprek zullen wij u goed informeren over de behandeling, wat u kunt verwachten en heeft u de ruimte om vragen te stellen over de behandeling.

Menu